Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)
Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas  - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
                            
    Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
            Porcijų skaičius: 
        6
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 5 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 6
                    
        | 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | 
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | 
| 1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios | 
| 1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malūnėlyje) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | 
| 200 mililitrų | rapsų aliejus | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 5 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Vanilinis padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Kmynų padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Padažas prie kugelio
             - 
                
                                        
                                    
                Padažas lietiniams blynams su mėsa
             - 
                
                                        
                                    
                Baravykų padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Labai greitai paruošiamas padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Olandiškas padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiškas padažas su majonezu
             - 
                
                                        
                                    
                Šviežių grybų padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Čilietiškas padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Krienų užpilas
             - 
                
                                        
                                    
                Užtepėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Obuolinis padažas prie mėsos
             - 
                
                                        
                                    
                Jogurtinis padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų padažas su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Morkų ir svogūnu padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Itališkas pomidorų padažas
             - 
                
                                        
                                    
                Tikra Guacamole
             
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 6
 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, tryniai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Citrinų sultys, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Dižono garstyčios, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Akmens druska, malūnėlyje, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Aitrioji paprika, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Rapsų aliejus, 
200 mililitrų  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)
Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas  - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        