Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas dižono garstyčios
1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malūnėlyje)
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos
200 mililitrų rapsų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų