
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
1 stiklinė | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogų padažas blynams
-
Viskio karamelė
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pomidorų padažas
-
Gvakamolė
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Spanguolių padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Blynelių padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Dietinis padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Žaliasis padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Avokadų padažas su citrina
-
Padažas – marinatas
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...