
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
1 stiklinė | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų čatni
-
Šviežių grybų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Pieno padažas
-
Avokado padažas
-
Jogurto padažas
-
Grybų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Riešutų padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Grybų padažas
-
Picos padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Olandiškas padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Padažas su avokadu
-
Aštri salsa
-
Vanilinis padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...