Petražoles, krapus, kalendra ir svogūnų laiškus sukapoti.
Suberti į dubenėlį. Supilti citrinos sultis, sudėti sukapotą česnaką, medų, citrinos žieveles, druską, pipirus, supilti aliejų ir trintuvu trinti apie 2-4 minutes, kol gausis vientisa žalia padažo masė.

Žaliasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų užpilas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Padažas su avokadu
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Aštri salsa
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas "Čili"
-
Blynelių padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Grybų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Šviežių grybų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Žaliasis padažas
Žaliasis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelės,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Petražolės,
1 sauja - Krapai
- Kalendra
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Petražoles, krapus, kalendra ir svogūnų laiškus sukapoti.
Suberti į dubenėlį. Supilti citrinos sultis, sudėti sukapotą česnaką, medų, citrinos žieveles, druską, pipirus, supilti aliejų ir trintuvu trinti apie 2-4 minutes, kol gausis vientisa žalia padažo masė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...