Petražoles, krapus, kalendra ir svogūnų laiškus sukapoti.
Suberti į dubenėlį. Supilti citrinos sultis, sudėti sukapotą česnaką, medų, citrinos žieveles, druską, pipirus, supilti aliejų ir trintuvu trinti apie 2-4 minutes, kol gausis vientisa žalia padažo masė.
Žaliasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelės) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 1 sauja | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas bulvėms
-
Česnakinis pesto padažas
-
Krienų padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Konservuota adžika
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Spanguolių padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Baravykų padažas
-
Raudonasis padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Morkų ir svogūnu padažas
Žaliasis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelės,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Petražolės,
1 sauja - Krapai
- Kalendra
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Petražoles, krapus, kalendra ir svogūnų laiškus sukapoti.
Suberti į dubenėlį. Supilti citrinos sultis, sudėti sukapotą česnaką, medų, citrinos žieveles, druską, pipirus, supilti aliejų ir trintuvu trinti apie 2-4 minutes, kol gausis vientisa žalia padažo masė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
