Padažas keptai mėsai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis, su laiškais) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Avokado padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pievagrybių padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Grybų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Brokolių padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Grybų padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pieno padažas
-
Baltasis padažas
-
Česnakinis padažas
Padažas keptai mėsai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis, su laiškais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
