Padažas keptai mėsai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis, su laiškais) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių grybų padažas
-
Užtepėlė
-
Padažas prie kugelio
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Voveraičių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Picos padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Olandiškas padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Citrinų sirupas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Viskio karamelė
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Baravykų padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Padažas su avokadu
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Grybų padažas
Padažas keptai mėsai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis, su laiškais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
