
Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių padažas desertams
-
Žuvies padažas
-
Krienų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Kavos padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Užtepėlė
-
Česnakinis padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Krienų užpilas
-
Voveraičių padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Raudonasis padažas
-
Viskio karamelė
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Imbiero sirupas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...