Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | krienai (šaknys) |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Krienų užpilas
-
Šokolado padažas
-
Medaus padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Uogų padažas blynams
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Kavos padažas
-
Vanilinis padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Voveraičių padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Viskio karamelė
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Blynelių padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
