Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dietinis padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Pomidorų padažas
- Medaus padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Aštriai saldi salsa
- Marinatas vištienai
- Padažas virtoms bulvėms
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Padažas su avokadu
- Morkų ir svogūnu padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Aštri salsa
- Padažas – marinatas
- Aštrus padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Varškės padažas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...