Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Viskio karamelė
-
Uogų padažas blynams
-
Pomidorų padažas
-
Sūrio padažas
-
Picos padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Pomidorų padažas picai
-
Česnakinis padažas
-
Kari padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Voveraičių padažas
-
Pomidorų padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Agurkų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Grybų padažas
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
