
Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Picos padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Česnako padažas
-
Krienų padažas
-
Grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Blynelių padažas
-
Kavos padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Tikra Guacamole
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Grybų padažas
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...