Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padažas su grybais
- Sojų padažo dažinys
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Grybų padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Voveraičių padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Savas pomidorų padažas
- Kari padažas
- Kelmučių - marinatas
- Raudonasis padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Pievagrybių padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Uogų padažas blynams
- Marinatas vištienai
- Padažas su voveraitėmis
- Žaliasis padažas bulvėms
- Šokolado padažas
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...