
Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Brokolių padažas
-
Konservuota adžika
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Dietinis padažas
-
Kavos padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Sūrio padažas
-
Kmynų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Česnako padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Padažas – marinatas
-
Česnakinis padažas
-
Užtepėlė
-
Arvydo aromatingas kečupas
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...