
Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis padažas
-
Pomidorų padažas
-
Varškės padažas
-
Šokolado padažas
-
Grietinės padažas
-
Pomidorų čatni
-
Krienų užpilas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Žaliasis padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Riešutų padažas
-
Jogurto padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Kmynų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Grybų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Sūrio padažas
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...