Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Pomidorų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Česnakinis pesto padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Blynelių padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Tikra Guacamole
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Gvakamolė
-
Kavos padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žuvies padažas su krienais
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
