Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Raudonas grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (šviežios ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aviečių padažas desertams
-
Kari padažas
-
Kavos padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Krienų padažas
-
Krienų užpilas
-
Varškės padažas
-
Tikra Guacamole
-
Čilietiškas padažas
-
Konservuota adžika
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Salotų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Krienų-majonezo padažas
-
Pieno padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Avokado padažas
-
Žaliasis padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
Raudonas grietinės padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Sultinys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zivile
2016-02-23 14:04
Tobula.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...