Raudonas grietinės padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė grietinė
0.5 stiklinės sultinys
1 vienetas svogūnai
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
0.5 valgomojo šaukšto sviestas
0.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoninės žolelės (šviežios )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raudonas grietinės padažas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Zivile 2016-02-23 14:04

    Tobula.


Daugiau receptų