Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Raudonas grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (šviežios ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Pievagrybių padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Spanguolių padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Tikra Guacamole
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pieno padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Vanilinis padažas
-
Guacamole
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pikantiškas padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
Raudonas grietinės padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Sultinys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zivile
2016-02-23 14:04
Tobula.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...