Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Raudonas grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (šviežios ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Uogų padažas blynams
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Itališkas pomidorų padažas
- Voveraičių padažas
- Kmynų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Sojų padažo dažinys
- Olandiškas padažas
- Moliūgų kečupas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Baltasis padažas
- Padažas – marinatas
- Žuvies padažas su krienais
- Aštri salsa
- Baltas grietinėlės padažas
- Varškės padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Sūrio padažas
Raudonas grietinės padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Sultinys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zivile
2016-02-23 14:04
Tobula.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...