Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Sūrio padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 50 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | pienas |
| 50 gramų | sūris (sūrio milteliai arba parmezano sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Savas pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Padažas – marinatas
-
Konservuota adžika
-
Grybų padažas
-
Guacamole
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Jogurtinis padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Riešutų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Baltasis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
Sūrio padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
250 mililitrų -
Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
-
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju :-)
-
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? :))
-
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
