Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.

Sūrio padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
50 gramų | sūris (sūrio milteliai arba parmezano sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Krienų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Savas pomidorų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Kari padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Padažas bulvėms
-
Sojų padažo dažinys
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Šviežių grybų padažas
-
Grietinės padažas
-
Česnakinis padažas
-
Žuvies padažas
-
Česnakinis padažas
-
Agurkų padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Jogurtinis padažas
Sūrio padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
250 mililitrų -
Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
-
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju :-)
-
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? :))
-
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...