Prieskoninės daržovės supjaustomos ir pakepinamos. Įpilamas pomidorų padažas ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir 30 min. virinami. Daržovės sudedamos į virintus miltus, įberiama prieskonių ir apie 20 min. verdama. Vėliau masė ištrinama pro sietelį ir užvirinama. Padažas gardinamas grietine, cukrumi, druska, citrinos rūgštimi.
Padažą galima gaminti ir be grietinės. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

Savas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys |
0.5 stiklinės | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Pomidorų padažas
-
Užtepėlė
-
Šviežių grybų padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Mango padažas
-
Avokado padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Varškės padažas
-
Spanguolių padažas
-
Gvakamolė
-
Česnakinis pesto padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Voveraičių padažas
-
Raudonasis padažas
Savas pomidorų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir pakepinamos. Įpilamas pomidorų padažas ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir 30 min. virinami. Daržovės sudedamos į virintus miltus, įberiama prieskonių ir apie 20 min. verdama. Vėliau masė ištrinama pro sietelį ir užvirinama. Padažas gardinamas grietine, cukrumi, druska, citrinos rūgštimi.
Padažą galima gaminti ir be grietinės. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...