Krienų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
| 2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų paštetas
-
Voveraičių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Baravykų padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Šviežių grybų padažas
-
Avokado padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Sūrio padažas
-
Varškės padažas
-
Užtepėlė
-
Česnakinis padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Vanilinis padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Kavos padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
Krienų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
