Krienų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiaaštris padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Picos padažas
- Pievagrybių padažas
- Jogurto padažas
- Uogų padažas blynams
- Baklažanų-česnakų pasta
- Sūrio padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Česnakinis pesto padažas
- Konservuota adžika
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Imbiero sirupas
- Padažas prie kugelio
- Raudonas grietinės padažas
- Baravykų padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
Krienų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...