
Krienų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Agurkų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Tikra Guacamole
-
Padažas – marinatas
-
Krienų užpilas
-
Baltasis padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pievagrybių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Šokolado padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pikantiškas padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Grietinės padažas
Krienų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...