Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Picos padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Česnako padažas
-
Krienų padažas
-
Grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Blynelių padažas
-
Kavos padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Tikra Guacamole
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Grybų padažas
Grietinės padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...