Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.

Medaus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.25 stiklinės | kečupas |
0.6 stiklinės | aliejaus (salotoms) |
0.75 stiklinės | acto |
5 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
1 stiklinė | medus |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (milteliai) |
3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (supjaustyta skiltelėmis) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos padažas
-
Grybų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Imbiero sirupas
-
Avokado padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Salotų padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas picai
-
Grietinės padažas
-
Krienų padažas
-
Marinatas vištienai
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Padažas bulvėms
-
Raudonasis padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Padažas prie kugelio
-
Pomidorų padažas
Medaus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kečupas,
1 ir 1/4 stiklinės -
Aliejus, salotoms,
3/5 stiklinės -
Actas,
3/4 stiklinės -
Vorčesterio padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 stiklinė -
Garstyčios, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, supjaustyta skiltelėmis,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...