Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Medaus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.25 stiklinės | kečupas |
0.6 stiklinės | aliejaus (salotoms) |
0.75 stiklinės | acto |
5 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
1 stiklinė | medus |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (milteliai) |
3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (supjaustyta skiltelėmis) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Padažas "Čili"
- Žuvies padažas su krienais
- Padažas – marinatas
- Džiūvėsėlių padažas
- Voveraičių padažas
- Mango padažas
- Pomidorų čatni
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Česnakinis pesto padažas
- Grietinės padažas
- Uogų padažas blynams
- Padažas "Uncle Ben's"
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Užtepėlė
- Aviečių padažas desertams
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Padažas su avokadu
Medaus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kečupas,
1 ir 1/4 stiklinės -
Aliejus, salotoms,
3/5 stiklinės -
Actas,
3/4 stiklinės -
Vorčesterio padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 stiklinė -
Garstyčios, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, supjaustyta skiltelėmis,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...