Pievagrybius nuploviau, susmulkinau ir pakepinau įkaitintame svieste (3 min.).
Miltus, druską ir pipirus įmaišiau į pieną ir supyliau ant grybų.
Pamaišant kepinau dar apie 3 minutes.
Po to subėriau susmulkintus krapus, išmaišiau ir nukėliau nuo ugnies.
Labai skanus padažiukas. :-)

Grybų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 gramų | krapai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (sumalti) |
250 gramų | pievagrybiai |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas
-
Pomidorų čatni
-
Pomidorų padažas picai
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Krienų-majonezo padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Pomidorų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Konservuota adžika
-
Baravykų padažas
-
Brokolių padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Jogurto padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
Grybų padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
10 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
300 mililitrų - Druska
- Baltieji pipirai, sumalti
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuploviau, susmulkinau ir pakepinau įkaitintame svieste (3 min.).
Miltus, druską ir pipirus įmaišiau į pieną ir supyliau ant grybų.
Pamaišant kepinau dar apie 3 minutes.
Po to subėriau susmulkintus krapus, išmaišiau ir nukėliau nuo ugnies.
Labai skanus padažiukas. :-)
Reklama:
Komentarai (2)
-
vika
2011-11-03 21:35
prie ko tinka sis padaziukas? atrodo lb skaniai :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...