
Raudonasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri salsa
-
Aviečių padažas desertams
-
Česnakinis pesto padažas
-
Picos padažas
-
Kavos padažas
-
Grybų padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Olandiškas padažas
-
Brokolių padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Padažas bulvėms
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas picai
-
Medaus padažas
-
Pomidorų padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Pomidorų čatni
Raudonasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...