Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 stiklinė | aviečių |
| 0.2 stiklinės | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Padažas – marinatas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Šokolado padažas
-
Baltasis padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Čilietiškas padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Guacamole
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Uogų padažas blynams
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Salotų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
