
Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Konservuota adžika
-
Padažas su avokadu
-
Aštriai saldi salsa
-
Česnakinis pesto padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Aštrus padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pievagrybių padažas
-
Grybų padažas
-
Viskio karamelė
-
Užtepėlė
-
Blynelių padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Olandiškas padažas
-
Citrinų sirupas
-
Grietinės padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...