
Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų užpilas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Kelmučių - marinatas
-
Gvakamolė
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Kmynų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Citrinų sirupas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Žuvies padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Medaus padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Pomidorų padažas
-
Pomidorų čatni
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...