Perpjaukite baklažaną išilgai; ištepkite visą alyvų aliejumi. Negilią kepimo skardą ištepkite likusiu alyvų aliejumi. Supjaustytą česnaką sudėkite ant nupjautų baklažanų pusių. Atsargiai apverskite baklažanus į paruoštą skardą, pakišdami česnaką po baklažanu.
Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje 45-60 minučių arba kol odelė susiraukšlės. Išjunkite orkaitę; palikite baklažaną aušti orkaitėje 1,5 val.
Didele mentele atsargiai perkelkite baklažano puses ant serviravimo lėkštės, nupjautomis pusėmis aukštyn. Pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su krekeriais, tostais arba supjaustytomis šviežiomis daržovėmis.

Baklažanų-česnakų pasta
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | baklažanai |
0.3 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | česnakas (supjaustytos gręžinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas bulvėms
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Marinatas vištienai
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Saldžiaaštris padažas
-
Žuvies padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Sojų paštetas
-
Česnakinis padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Krienų padažas
-
Baravykų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Baklažanų-česnakų pasta
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
1/3 stiklinės -
Česnakas, supjaustytos gręžinėliais,
2 vienetai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite baklažaną išilgai; ištepkite visą alyvų aliejumi. Negilią kepimo skardą ištepkite likusiu alyvų aliejumi. Supjaustytą česnaką sudėkite ant nupjautų baklažanų pusių. Atsargiai apverskite baklažanus į paruoštą skardą, pakišdami česnaką po baklažanu.
Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje 45-60 minučių arba kol odelė susiraukšlės. Išjunkite orkaitę; palikite baklažaną aušti orkaitėje 1,5 val.
Didele mentele atsargiai perkelkite baklažano puses ant serviravimo lėkštės, nupjautomis pusėmis aukštyn. Pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su krekeriais, tostais arba supjaustytomis šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ausrele
2014-08-11 20:08
Man labai patiko visi receptai. Noriu gauti recepta naminei girai. Gal galit pasiulyt recepta. Isanksto dekinga
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...