Miltai kepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami trupučiu vandens ir pavirinami. Įpilama verdančio pieno, išmaišoma, įberiama druskos, cukraus.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta, įdarams pieno padažą galima tirštinti kiaušiniais. Įmušus kiaušinį, padažas kaitinamas, kol sutirštės. Tiršti padažai vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Pieno padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Baltasis padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Viskio karamelė
-
Kelmučių - marinatas
-
Padažas su avokadu
-
Raudonas grietinės padažas
-
Padažas – marinatas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Pikantiškas padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Užtepėlė
-
Pomidorų padažas
-
Tikra Guacamole
Pieno padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Cukrus
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami trupučiu vandens ir pavirinami. Įpilama verdančio pieno, išmaišoma, įberiama druskos, cukraus.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta, įdarams pieno padažą galima tirštinti kiaušiniais. Įmušus kiaušinį, padažas kaitinamas, kol sutirštės. Tiršti padažai vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...