Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Baltasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (pjaustyti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės padažas
-
Sojų paštetas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Avokado padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Žuvies padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Aštriai saldi salsa
-
Šokolado padažas
-
Baltasis padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Padažas keptai mėsai
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Padažas "Čili"
-
Spanguolių padažas
-
Citrinų sirupas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Aštrus padažas
-
Voveraičių padažas
Baltasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krapai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
