5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | krapai (pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Savas pomidorų padažas
- Imbiero sirupas
- Vanilinis padažas
- Morkų ir svogūnu padažas
- Varškės padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Žaliasis padažas
- Pomidorų čatni
- Padažas bulvėms
- Česnakinis pesto padažas
- Sūrio padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Aštrus padažas
- Riešutų padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Spanguolių ir obuolių padažas
Baltasis padažas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krapai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Komentarai (6)
-
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.