Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Baltasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | krapai (pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų paštetas
-
Grybų padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Padažas su voveraitėmis
-
Česnako padažas
-
Mango padažas
-
Raudonasis padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pomidorų čatni
-
Krienų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Pievagrybių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
Baltasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krapai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...