Pievagrybiai smulkiai supjaustomi. Į supjaustytus ir pakepintus svogūnus sudedami grybai, įberiama miltų, išmaišoma ir dar pakepinama (apie 2 min.). Viskas atskiedžiama sultiniu, įberiama druskos, juodųjų pipirų, pavirinama, pagardinama grietine.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.

Grybų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1.5 stiklinės | sultinys |
6 vienetai | pievagrybiai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Pomidorų čatni
-
Žaliasis padažas
-
Salotų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Kmynų padažas
-
Konservuota adžika
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Padažas "Čili"
-
Pomidorų padažas picai
-
Avokado padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Pomidorų padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Kari padažas
-
Padažas bulvėms
-
Raudonas grietinės padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
Grybų padažas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybiai smulkiai supjaustomi. Į supjaustytus ir pakepintus svogūnus sudedami grybai, įberiama miltų, išmaišoma ir dar pakepinama (apie 2 min.). Viskas atskiedžiama sultiniu, įberiama druskos, juodųjų pipirų, pavirinama, pagardinama grietine.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.
Reklama:
Komentarai (11)
-
hm
2015-11-16 16:13
tai o kur sviestas?
-
Birute
2015-10-02 13:53
Patarimas,skanus padažas visuomet paslėps nepavykusio kepsnio skonį
-
lalala
2015-03-07 20:38
as puse vistienos sultinuko i 1,5 stiklines vandens dejau, labai skanu buvo.
-
kepeja1
2014-04-29 09:27
prisimenu baba toki gamino
-
Ndre
2013-09-18 17:41
O kiek sultinio kubeliu dedasi i 1,5 stiklines? Vienas? Aciu.
-
aute
2010-12-04 10:54
skanu pabandykit :super2: :super: :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...