Pievagrybiai smulkiai supjaustomi. Į supjaustytus ir pakepintus svogūnus sudedami grybai, įberiama miltų, išmaišoma ir dar pakepinama (apie 2 min.). Viskas atskiedžiama sultiniu, įberiama druskos, juodųjų pipirų, pavirinama, pagardinama grietine.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.

Grybų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1.5 stiklinės | sultinys |
6 vienetai | pievagrybiai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pikantiškas padažas
-
Mango padažas
-
Kmynų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Konservuota adžika
-
Guacamole
-
Brokolių padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Krienų užpilas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Avokado padažas
-
Riešutų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Grybų padažas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybiai smulkiai supjaustomi. Į supjaustytus ir pakepintus svogūnus sudedami grybai, įberiama miltų, išmaišoma ir dar pakepinama (apie 2 min.). Viskas atskiedžiama sultiniu, įberiama druskos, juodųjų pipirų, pavirinama, pagardinama grietine.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.
Reklama:
Komentarai (11)
-
hm
2015-11-16 16:13
tai o kur sviestas?
-
Birute
2015-10-02 13:53
Patarimas,skanus padažas visuomet paslėps nepavykusio kepsnio skonį
-
lalala
2015-03-07 20:38
as puse vistienos sultinuko i 1,5 stiklines vandens dejau, labai skanu buvo.
-
kepeja1
2014-04-29 09:27
prisimenu baba toki gamino
-
Ndre
2013-09-18 17:41
O kiek sultinio kubeliu dedasi i 1,5 stiklines? Vienas? Aciu.
-
aute
2010-12-04 10:54
skanu pabandykit :super2: :super: :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...