
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | česnakas (svogūnėliai) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
200 gramų | midijos |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | prieskoniai (provanso) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | spageti |
šiek tiek | sūris (Džiugas) |
Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.
Makaronus paruoškite taip:
Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.
Skanaus! (:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Užtepėlė
-
Padažas "Čili"
-
Dietinis padažas
-
Pomidorų čatni
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Pikantiškas padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Raudonasis padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Kavos padažas
-
Agurkų padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Grybų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas

- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
2 vienetai -
Česnakas, svogūnėliai,
2 vienetai -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Midijos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Prieskoniai, provanso
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Spageti
- Sūris, Džiugas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vietoje krevečių ir midijų galite naudoti 400 g. jūros gėrybių kokteilį. Kiekiai nurodyti 2-3 porcijoms.
Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.
Makaronus paruoškite taip:
Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.
Skanaus! (:
Komentarai (6)
-
Ieva
2009-12-31 16:51
:super:
-
Vlm
2009-10-09 15:59
Padazas nuostabus, jau koki 5 karta gaminu ir neatsibosta.
Jurgai> Mano mama irgi taip gudraudavo, itarkuodavo cukinijos i miltinius blynus :D oj kaip nepatikdavo, o dabar pati kepu :)
-
Jurga
2009-09-23 14:44
nerealu, namiskiai net neitare, kad valgo dar ir cukinija :D
-
saule
2009-05-05 12:56
fantasti :super
-
green_raven
2009-04-26 17:28
Labai skanus padažas :super: