
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų padažas
-
Žuvies padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Šokolado padažas
-
Gvakamolė
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Avokado padažas
-
Viskio karamelė
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Tikra Guacamole
-
Dietinis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Aštri salsa
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Grybų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Imbiero sirupas
-
Sojų padažo dažinys
-
Česnakinis pesto padažas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...