Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Tikra Guacamole
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Pievagrybių padažas
-
Aštrus padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Pomidorų čatni
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Blynelių padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Krienų padažas
-
Kavos padažas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
