
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Žaliasis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Spanguolių padažas
-
Konservuota adžika
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Blynelių padažas
-
Žuvies padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Pomidorų padažas picai
-
Pievagrybių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Grybų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Viskio karamelė
-
Aštriai saldi salsa
-
Kavos padažas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...