Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.

Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pikantiškas padažas
-
Mango padažas
-
Kmynų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Konservuota adžika
-
Guacamole
-
Brokolių padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Krienų užpilas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Avokado padažas
-
Riešutų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...