Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Aštrus padažas
- Žaliasis padažas
- Čilietiškas padažas
- Gvakamolė
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Padažas prie kugelio
- Viskio karamelė
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Kari padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Aštri salsa
- Pomidorų padažas su grybais
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Pikantiškas padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...