Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.

Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto padažas
-
Sūrio padažas
-
Spanguolių padažas
-
Brokolių padažas
-
Salotų padažas
-
Sojų paštetas
-
Grybų padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Viskio karamelė
-
Uogų padažas blynams
-
Žuvies padažas su krienais
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Padažas prie kugelio
-
Sojų padažo dažinys
-
Olandiškas padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Krienų-majonezo padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas su grybais
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...