
800 gramų | kaliaropės |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeninis laivelis
-
Veganiškas skanėstas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Pupos su čiobreliais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Lauko čili sriuba
-
Pomidorai tešloje
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryta cukinija
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijų blyneliai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
Įdarytos kaliaropės

- Paruošimo laikas:
-
Kaliaropės,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2—3 obuoliai, morka, 250 g grybų, 2 svogūnai, 2— 3 pomidorai, kiaušinis, 2 šaukštai riebalų, 4 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos.
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.