
800 gramų | kaliaropės |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Burokėlių apkepas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Paprikų laiveliai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Moliūgų apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Kopūstų tortas
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Įdaryta cukinija
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Rudeninis laivelis
-
Sotusis guliašas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Špinatų apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
Įdarytos kaliaropės

- Paruošimo laikas:
-
Kaliaropės,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2—3 obuoliai, morka, 250 g grybų, 2 svogūnai, 2— 3 pomidorai, kiaušinis, 2 šaukštai riebalų, 4 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos.
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.