
800 gramų | kaliaropės |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su soja
-
Ryžių kepsneliai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Čenachai
-
Daržovių troškinys
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Salierai tešloje
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Baklažanų blynai
-
Bulvių patiekalas
-
Įdaryta cukinija
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Daržovių iešmai
-
Kepti agurkai
-
Cukinijų blyneliai
-
Negaluojančios paprikos
Įdarytos kaliaropės

- Paruošimo laikas:
-
Kaliaropės,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2—3 obuoliai, morka, 250 g grybų, 2 svogūnai, 2— 3 pomidorai, kiaušinis, 2 šaukštai riebalų, 4 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos.
Kaliaropės nulupamos. Vidus išgremžiamas taip, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vėliau pridedamos įdaro, sudedamos į puodą, įdedama taukų, apibarstoma miltais ir troškinama, kol suminkštės.
Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami taukuose, įdedama virtų maltų grybų, stambiai sutarkuota morka, griežinėliais supjaustyti pomidorai ir troškinama, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberiami stambiai sutarkuoti obuoliai, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, druskos, išmaišoma ir masės prikemšamos kaliaropės. Tiekiama su grietine. Viršus apibarstomas susmulkintais krapais.