Aliejų išmaišykite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas ir išplakite.
Po to įmaišykite medų, kepimo miltelius, miltus, migdolus ir kokoso drožles.
Tešla turi gautis panašaus tirštumo kaip grietinė.
Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą sviestu ir pašaukite į orkaitę (180 laipsnių pagal Celsijų).
Kepkite 35-40 minučių.

Kokosinis pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 gramų | aliejaus |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | manų kruopos (nevirtos!) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
100 gramų | migdolai (sukapoti) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
75 gramai | medus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinis keksas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Kriaušių pyragas
-
Velykinė banda
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su uogiene
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Pupelių chocolate brownie
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Pyragas „paprastutis“
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Bananų pyragas
-
Morkų tortas
-
Paprastasis keksas
-
Imbierinis namelis
-
Pyragas su rikota
-
Kopūstų tortas
-
Mielinė bulka su razinomis
Kokosinis pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Manų kruopos, nevirtos!,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kokosas, drožlės,
3 valgomieji šaukštai -
Migdolai, sukapoti,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
75 gramai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų išmaišykite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas ir išplakite.
Po to įmaišykite medų, kepimo miltelius, miltus, migdolus ir kokoso drožles.
Tešla turi gautis panašaus tirštumo kaip grietinė.
Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą sviestu ir pašaukite į orkaitę (180 laipsnių pagal Celsijų).
Kepkite 35-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...