
Pyragas su kukuliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Įdarui: | ||
1 vienetas | svogūnai | |
300 gramų | kiaulienos faršas | |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | druska | |
100 gramų | grietinė | |
150 gramų | sūris (fermentinis) | |
200 gramų | grietinė | |
Tešlai: | ||
350 gramų | kvietiniai miltai | |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš miltų, grietinės ir sviesto išminkyti tešlą, iš jos iškočioti lakštą ir juo iškloti keraminį kepimo indą.
2.
Kukuliukų gaminimas: faršą sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėliais. Suformuoti iš faršo nedidelius kukuliukus. Juos galima apkepinti keptuvėje.
3.
Kukuliukai išdėlioti ant tešlos ir pagardinti druska, pipirais.
4.
Svogūną nulupti, stambiai supjaustyti, apkepti aliejuje ir taip taip dėti ant kukulių ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kiaušinį išplakti su druska, įmaišyti grietinę ir viską supilti ant pyrago viršaus. Kepti 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 30 min., kol gražiai pagels.
Kiaušinį išplakti su druska, įmaišyti grietinę ir viską supilti ant pyrago viršaus. Kepti 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 30 min., kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Strėvos suktinis
-
Dešrelės su įdaru
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Kapota keri mėsa
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Paprika įdaryta faršu
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Neįprasti šašlykai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Bulvių patiekalas
-
"Ponios cepelinai"
-
Netikras zuikis
-
Netikras Zuikis kitaip
Pyragas su kukuliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
300 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinė,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Grietinė,
200 gramų
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Sviestas,
100 gramų
Gaminimo eiga:
Iš miltų, grietinės ir sviesto išminkyti tešlą, iš jos iškočioti lakštą ir juo iškloti keraminį kepimo indą.
Kukuliukų gaminimas: faršą sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėliais. Suformuoti iš faršo nedidelius kukuliukus. Juos galima apkepinti keptuvėje.
Kukuliukai išdėlioti ant tešlos ir pagardinti druska, pipirais.
Svogūną nulupti, stambiai supjaustyti, apkepti aliejuje ir taip taip dėti ant kukulių ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kiaušinį išplakti su druska, įmaišyti grietinę ir viską supilti ant pyrago viršaus. Kepti 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 30 min., kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...