375 gramai | aguonų (įdarui) |
3 vienetai | kiaušiniai (trupiniams) |
225 gramai | cukrus (trupiniams) |
375 gramai | kvietiniai miltai (trupiniams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (tešlai) |
200 gramų | jogurtas (tešlai) |
100 gramų | cukrus (trupiniams) |
2 vienetai | kiaušiniai (trupiniams) |
šiek tiek | druska (tešlai) |
9 valgomieji šaukštai | aliejaus (įdarui) |
300 gramų | kvietiniai miltai (trupiniams) |
150 gramų | aliejaus (įdarui) |
150 gramų | cukrus (trupiniams) |
1 vienetas | kiaušiniai (trupiniams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas (trupiniams) |
1 litras | pienas (įdarui) |
125 gramai | aliejaus (įdarui) |
200 gramų | manų kruopos (įdarui) |
Į kiaušinių plakinį įmaišyti jogurtą ir suberti miltų bei kepimo miltelių mišinį. Išminkyti. Tešla iškloti kepimo skardą.
Ant tešlos supilti įdarą ir išlyginti per visą tešlos plotį.
Įdaras: Į pieną supilti manus ir užvirinti. Leisti pravėsti. Įmaišyti aliejų, cukrų, aguonas ir išplatus kiaušinius.
Kvietinius miltus išmaišyti su aliejumi, cukrumi, kiaušinių plakiniu ir cinamonu.
Tešlą pirštais sutrupinti. Trupinius paskirstyti ant pyrago.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Pusryčių keksiukai
- Daniški dešrelių rageliai
- Pyragėliai su daržovėmis
- „Torketti“
- Keksiukai su vyšniomis
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Pyragas „Sniego senis“
- Sūrio keksiukai
- Pyragėlis su uogomis
- Varškės spurgos
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Spurgos kitaip
- Spurgos su vyšnių džemu
- Obuolių spurgos be mielių
- Bandelės su kumpio įdaru
- Avietiniai keksiukai
Trupiniuotis
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos, įdarui,
375 gramai -
Kiaušiniai, trupiniams,
3 vienetai -
Cukrus, trupiniams,
225 gramai -
Kvietiniai miltai, trupiniams,
375 gramai -
Kepimo milteliai, tešlai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Jogurtas, tešlai,
200 gramų -
Cukrus, trupiniams,
100 gramų -
Kiaušiniai, trupiniams,
2 vienetai - Druska, tešlai
-
Aliejus, įdarui,
9 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai, trupiniams,
300 gramų -
Aliejus, įdarui,
150 gramų -
Cukrus, trupiniams,
150 gramų -
Kiaušiniai, trupiniams,
1 vienetas -
Cinamonas, trupiniams,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas, įdarui,
1 litras -
Aliejus, įdarui,
125 gramai -
Manų kruopos, įdarui,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi, druska ir aliejumi.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti jogurtą ir suberti miltų bei kepimo miltelių mišinį. Išminkyti. Tešla iškloti kepimo skardą.
Ant tešlos supilti įdarą ir išlyginti per visą tešlos plotį.
Įdaras: Į pieną supilti manus ir užvirinti. Leisti pravėsti. Įmaišyti aliejų, cukrų, aguonas ir išplatus kiaušinius.
Kvietinius miltus išmaišyti su aliejumi, cukrumi, kiaušinių plakiniu ir cinamonu.
Tešlą pirštais sutrupinti. Trupinius paskirstyti ant pyrago.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Komentarai (3)
-
jonas
2018-01-19 20:58
svarbu raso.o ka nesvarbu
-
Virginija
2015-08-03 22:48
Kazkoks kratinis visiskai be rysio.