Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas veršienos faršas
100 gramų anties (kepenys)
100 gramų pistacijos
200 gramų grietinėlės, 35%
3 vienetai kiaušiniai
50 gramų morkos
100 gramų batonas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
50 gramų pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Padažui paruošti reiks: 200 g gervuogių, 100 g raudonojo vyno, 30 g cukraus, tirštiklio, druskos, pipirų, 200 ml vištienos sultinio.

Kriaušių garnyrui pagaminti reiks: 10 kriaušių, 100 g cukraus miltelių, 100 g sviesto, tirštiklio.

Veršienos faršą pasūdykite, įberkite pipirų, įmaišykite išplaktą kiaušinį, įpilkite grietinėlės, įminkykite batono be plutelės ir viską gerai išmaišykite. Ančių kepenėles pamirkykite piene apie pusvalandį - bus trapesnės ir nekarčios. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Į formą dėkite pusę turimos faršo masės, tada - kepenėles ir pistacijas. Galiausiai sudėkite likusią faršo masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos. Paruoškite padažą: gervuoges užpilkite vištienos sultiniu, užvirinkite, supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos, pipirų, cukraus, įdėkite tirštiklio.

Paruoškite kriaušę: keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukraus miltelius ir kepkite, kol jie pagels. Tada įdėkite riekutėmis supjaustytą kriaušę ir pakepkite iš abiejų pusių.

Skanaus!

Gaminkite patys arba užsisakykite iš http://www.keptaantis.lt

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažui paruošti reiks: 200 g gervuogių, 100 g raudonojo vyno, 30 g cukraus, tirštiklio, druskos, pipirų, 200 ml vištienos sultinio.

Kriaušių garnyrui pagaminti reiks: 10 kriaušių, 100 g cukraus miltelių, 100 g sviesto, tirštiklio.

Veršienos faršą pasūdykite, įberkite pipirų, įmaišykite išplaktą kiaušinį, įpilkite grietinėlės, įminkykite batono be plutelės ir viską gerai išmaišykite. Ančių kepenėles pamirkykite piene apie pusvalandį - bus trapesnės ir nekarčios. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Į formą dėkite pusę turimos faršo masės, tada - kepenėles ir pistacijas. Galiausiai sudėkite likusią faršo masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos. Paruoškite padažą: gervuoges užpilkite vištienos sultiniu, užvirinkite, supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos, pipirų, cukraus, įdėkite tirštiklio.

Paruoškite kriaušę: keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukraus miltelius ir kepkite, kol jie pagels. Tada įdėkite riekutėmis supjaustytą kriaušę ir pakepkite iš abiejų pusių.

Skanaus!

Gaminkite patys arba užsisakykite iš http://www.keptaantis.lt

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų