
Vasariškas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | miltai |
6 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | rudasis cukrus |
120 gramų | cukrus |
25 gramai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | malto muskato |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
2.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
3.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
4.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
5.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Varkės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Diena ir Naktis
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Karamelinis pyragas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Moliūgų pyragas
-
Varškės pyragas
-
Morkų tortas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta eglutė
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Greitas varškės apkepas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Baltas greitpyragis
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Velykinė boba
Vasariškas obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
500 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Rudasis cukrus,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Cinamonas,
25 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinų sultys
- Maltas muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gabrielė
Gaminimo eiga:
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...