500 gramų | miltai |
6 vienetai | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | rudasis cukrus |
120 gramų | cukrus |
25 gramai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | malto muskato |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Aguonų pyragas Kalėdoms
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Varškės pyragas su slyvomis
- Šokoladinis obuolių pyragas
- Žuvies pyragas
- Karolio obuolių pyragas
- Obuolių pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Ypatingas varškės pyragas
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Obuolių pyragas
- Pyragas su varške Velykoms
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Paprastas pyragas su aguonomis
- Velykinė banda
- Velykinė boba
- Saldutis vyniotinis
Vasariškas obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
500 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Rudasis cukrus,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Cinamonas,
25 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinų sultys
- Maltas muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošk tešlą: kambario temperatūros sviestą išsuk su cukrumi, sukdama po vieną sudėk trynius, suberk miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyk tešlą.
Išklok tešla apvalią kepimo formą. Pasilik šiek tiek tešlos pyrago papuošimui.
Obuolius nuplaukite, nulupkite žievelę ir supjaustykite smulkiomis skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Sumaišyk cukrų, cinamoną, muskatą, sviestą su obuoliais ir dailiai juos išdėliok pyrago centre. Papuošk pyragą tešlos juostelėmis. Jas patepk išplaktu kiaušinio baltymu.
Kepk iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.