
Rusiškas morkų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinos (žievelė) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
2 stiklinės | morkos (tarkuotos) |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai (kapoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Manų apkepas su razinomis
-
Žuvies pyragas
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Varškės pyragas
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Mielinis kringelis
-
Aguoninis
-
Skanausias varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Morkų tortas
-
Sūrio pyragas
-
Kuršėnų vyniotnis
Rusiškas morkų pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, žievelė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Morkos, tarkuotos,
2 stiklinės -
Lazdyno riešutai, kapoti,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Egle
2015-11-04 17:14
Juokingas klausimas :D
-
ina
2014-10-01 21:44
tai vistik kokie riesutai? lazdynu ar migdolai?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...