
Tešlai: | ||
250 gramų | miltai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
125 gramai | sviestas | |
60 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kreminės varškės | |
200 gramų | kokosų pienas | |
200 gramų | vyšnios | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
150 gramų | grietinė | |
100 gramų | cukrus | |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus pyragas
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Saldus pyragas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Onutės šimtalapis
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Bananų keksas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Tinginių pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Torteliai su uogomis
-
Morkų meduolis
-
Imbierinis namelis
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Pyragas "2 in 1"
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
125 gramai -
Cukrus,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kreminė varškė,
500 gramų -
Kokosų pienas,
200 gramų -
Vyšnios,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
150 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ruošiame tešlą: miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, cukrų ir viską rankomis trinkite, kol susidarys trupiniai.
Į tešlą įmuškite kiaušinį, vėl viską išminkykite iki vientisos masės.
Galiausiai suberkite miltus ir išminkykite. Jei tešla lips prie rankų, įberkite saujelę miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi būti minkšta.
Susukite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
Ruošiame įdarą: atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Dubenyje sumaišykite varškę, kokoso pieną, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą ir trynius.
Baltymus su cukrumi išplakite iki standumo (apvertus dubenį jie turi jame laikytis). Atsargiai įmaišykite į varškės masę. Sudėkite vyšnias ir taip pat atsargiai pamaišykite.
Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi.
Tešlą paskirstykite ant dugno ir sienelių. Supilkite įdarą.
Kepkite 175°C orkaitėje apie 60 minučių, kol viršus ims gražiai rusti.
Iškepusį visiškai atvėsinkite (geriausia per naktį palaikyti šaldytuve).
Komentarai (3)
-
vilija
2016-11-08 12:19
as irgi pabandysiu pagaminti
-
vilija
2016-11-08 12:17
skaniai atrodo