| Tešlai: | ||
| 250 gramų | miltai | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 125 gramai | sviestas | |
| 60 gramų | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Įdarui: | ||
| 500 gramų | kreminės varškės | |
| 200 gramų | kokosų pienas | |
| 200 gramų | vyšnios | |
| 3 vienetai | kiaušiniai | |
| 150 gramų | grietinė | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 4 valgomieji šaukštai | krakmolas | |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis varškės traputis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Pyragas su mandarinais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Vištienos užkepėlė
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Onutės šimtalapis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Morkų pyragas
-
Margaritos varškės apkepas
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
125 gramai -
Cukrus,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kreminė varškė,
500 gramų -
Kokosų pienas,
200 gramų -
Vyšnios,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
150 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ruošiame tešlą: miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, cukrų ir viską rankomis trinkite, kol susidarys trupiniai.
Į tešlą įmuškite kiaušinį, vėl viską išminkykite iki vientisos masės.
Galiausiai suberkite miltus ir išminkykite. Jei tešla lips prie rankų, įberkite saujelę miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi būti minkšta.
Susukite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
Ruošiame įdarą: atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Dubenyje sumaišykite varškę, kokoso pieną, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą ir trynius.
Baltymus su cukrumi išplakite iki standumo (apvertus dubenį jie turi jame laikytis). Atsargiai įmaišykite į varškės masę. Sudėkite vyšnias ir taip pat atsargiai pamaišykite.
Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi.
Tešlą paskirstykite ant dugno ir sienelių. Supilkite įdarą.
Kepkite 175°C orkaitėje apie 60 minučių, kol viršus ims gražiai rusti.
Iškepusį visiškai atvėsinkite (geriausia per naktį palaikyti šaldytuve).
Komentarai (3)
-
vilija
2016-11-08 12:19
as irgi pabandysiu pagaminti
-
vilija
2016-11-08 12:17
skaniai atrodo
