Pyragas su kopūstais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 200 gramų | grietinė | |
| 200 gramų | majonezas | |
| šiek tiek | miltai | |
| 3 vienetai | kiaušiniai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai (nepilnas) | |
| Įdarui: | ||
| šiek tiek | kopūstai | |
| šiek tiek | morkos | |
| šiek tiek | aliejaus | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įdarui susmulkintus kopūstus it tarkuotas morkas patroškinti gilioje keptuvėje (aliejaus šaukštelis + vanduo). Pagardinti.
2.
Tešlai sumaišyti majonezą, grietinę, kiaušinius. Sudėti kepimo miltelius ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip kaimiška grietinė. Viską gerai išmaišyti. Pasūdyti ar ne – priklauso nuo majonezo.
3.
Pyrago formą sutepti aliejumi/sviestu (sviestu skaniau) ir pilti 1/2 tešlos. Tada tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje apie 35-40 minučių.
Labai skanu ir paprasta :)
Labai skanu ir paprasta :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Papajaus pyragėliai
-
Mano pyragas
-
Bulvinis pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Vynuogių pyragas
-
Pyragaitis
-
Everestas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Moliūgų duona
-
Kakavinis Napoleonas
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su varške
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Citrininis pyragas
Pyragas su kopūstais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grietinė,
200 gramų -
Majonezas,
200 gramų - Miltai
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai, nepilnas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui susmulkintus kopūstus it tarkuotas morkas patroškinti gilioje keptuvėje (aliejaus šaukštelis + vanduo). Pagardinti.
Tešlai sumaišyti majonezą, grietinę, kiaušinius. Sudėti kepimo miltelius ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip kaimiška grietinė. Viską gerai išmaišyti. Pasūdyti ar ne – priklauso nuo majonezo.
Pyrago formą sutepti aliejumi/sviestu (sviestu skaniau) ir pilti 1/2 tešlos. Tada tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą.
Kepti įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje apie 35-40 minučių.
Labai skanu ir paprasta :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai