Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | sluoksniuotos tešlos |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 0.5 skardinės | konseruovtų ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
3.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinė eglutė
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Mielinės bandelės
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Šimtalapis
-
Morkų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Mėlynių pyragas
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Krokodilas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Meduolis
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sluoksniuota tešla,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti ananasai,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gintare
2015-06-20 20:50
Iskepiau labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
