Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | sluoksniuotos tešlos |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 0.5 skardinės | konseruovtų ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
3.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
A la Brownie
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
La Chocolate Brownie II
-
Pyragas "Karpatai"
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Pyragas su obuoliais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Keksas su razinomis
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Morkų tortas
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sluoksniuota tešla,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti ananasai,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gintare
2015-06-20 20:50
Iskepiau labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
