Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 100 gramų | margarinas |
| 1 vienetas | morkos (didelė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 arbatinis šaukštelis | acto |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Tikrasis šimtalapis
-
Obuolių pyragas su chalva
-
La Chocolate Brownie II
-
Pascha
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Everestas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Keksiukai
-
Skanus riešutų pyragas
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Gardus medaus pyragas
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai