
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Napoleonas
-
Pyragas - naikintuvas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Morkų pyragas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Obuolių tarta
-
Aguonų vyniotinis
-
Pyragas su persikais
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Cukinijų pyragas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai