Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 100 gramų | margarinas |
| 1 vienetas | morkos (didelė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 arbatinis šaukštelis | acto |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su rikota
-
Niujorko pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Ūkininkų pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Svogūnų pyragas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Kriaušių pyragas
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Keksas
-
Obuolių pyragas
-
Danutės varškės pyragas
-
Aguonų vyniotinis
-
A la Brownie
-
Mėlynių pyragas
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Jogurtinis pyragas
-
Tinginys
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai