
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Aguonų vyniotinis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Pyragas Velykoms
-
Karolio obuolių pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Pyragas su uogiene
-
Obuolių pyragas
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai