
Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Velykinė boba
-
Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
-
Greitas varškės apkepas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Tortas-vyniotinis
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Greitas pyragėlis
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Keptas Tinginys
-
Velykinis varškės traputis
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Diena ir Naktis
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai