Velykinis varškės traputis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 500 gramų | miltai |
| 400 gramų | varškė |
| 350 gramų | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
2.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
3.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Magdė"
-
Lengvas pyragas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Pynutės su šokoladu
-
Citrininis varškės pyragas
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Aguonų vyniotinis
-
Morkų pyragas
-
Bulka "Pynutė"
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Ypatingasis keksas
-
Lukos obuolių pyragas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Lengvai pagaminamas pyragas
Velykinis varškės traputis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
500 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
350 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
