Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.

Medaus pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
100 mililitrų | aliejaus |
120 mililitrų | pasukos |
100 gramų | kedro riešutai (riešutai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Trupininis pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragaitis
-
Citrininis pyragas
-
Šokoladinis gardumynas
-
Abrikosinis pyragas
-
Morkų pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Tikrasis šimtalapis
-
Meduolis
-
Varškės pyragas
-
Pyragas su persikais
Medaus pyragas su riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pasukos,
120 mililitrų -
Kedro riešutai, riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lina
2016-03-17 15:19
labai skanu tik vietoj riesutu dejau razinu nes neturejau riesutu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...