Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.

Medaus pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
100 mililitrų | aliejaus |
120 mililitrų | pasukos |
100 gramų | kedro riešutai (riešutai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šakočio pusbrolis
-
Saldutis vyniotinis
-
Velykinis pyragas
-
Bananų pyragas
-
Diena ir Naktis
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Bananų pyragas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Svogūnų pyragas
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Kokosinis pyragas
-
Drezdeno tortas
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Baklava
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Danutės varškės pyragas
Medaus pyragas su riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pasukos,
120 mililitrų -
Kedro riešutai, riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lina
2016-03-17 15:19
labai skanu tik vietoj riesutu dejau razinu nes neturejau riesutu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...