Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.

Medaus pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
100 mililitrų | aliejaus |
120 mililitrų | pasukos |
100 gramų | kedro riešutai (riešutai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis gardumynas
-
Žuvies pyragas
-
Citrininis varškės pyragas su kakava
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Norvegiška tuno pynė
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Morkų pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Lengvas pyragas
-
Šokoladinis keksas
-
Pavlova
-
Pynė su džemu
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Obuolių pyragas
-
Lilės tortas
-
Velykinis pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
Medaus pyragas su riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pasukos,
120 mililitrų -
Kedro riešutai, riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lina
2016-03-17 15:19
labai skanu tik vietoj riesutu dejau razinu nes neturejau riesutu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...