Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | vištų sparneliai |
| 1 galva | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Šventinė višta
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kijevo kotletai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su aštriu padažu
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
