
Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kukuliai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Višta rankovėje
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Neįprasti kotletukai
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...