Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | vištų sparneliai |
| 1 galva | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Kepta antis su grybais
-
Vištiena ant druskos
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Maltos vištienos kebabas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su daržovėmis
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kalakuto šlaunelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Troškinys čenachinėse
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
