
Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištienos file kepsnys
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištiena ant grotelių
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos apkepas
-
Paukštienos apkepas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Skanioji vištytė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištiena pietums
-
Vištiena su daržovėmis
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...