
Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Aštri vištiena
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena ant druskos
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Troškinta antis su daržovėmis
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...