1 vienetas | paprika (didelė) |
2 vienetai | vištų sparneliai |
50 gramų | sūris (Džiugas) |
1 vienetas | bulvių (didelė) |
1 žiupsnelis | druska (arba preskoniai bulvėms) |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Aštri vištiena
- Įdaryta velykinė antis
- Kalakutienos guliašas
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištienos kotletai su grybais
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Kepta višta su bulvytėmis
- Keptas tetervinas
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Keri viščiukas
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištienos filė su imbieru
- Kepta žąsis su obuoliais
Pasislėpęs paprikoje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Paprika, didelė,
1 vienetas -
Vištų sparneliai,
2 vienetai -
Sūris, Džiugas,
50 gramų -
Bulvės, didelė,
1 vienetas -
Druska, arba preskoniai bulvėms,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paprika perpjaunama per pusę, išskobiama. Ant jos dugno dedami du šaukštai tarkių - per burokinę tarką sutarkuotų bulvių, apibarstytų druska arba bulvių prieskoniais.
Tada į paprikos laivelį dedamas keptuvėje kelias minutes apkeptas sparnelis. Ant jo vėl uždedami du šaukštai tarkių, apibarstoma Provanso žolelėmis.
Paprika įdedama į kepimo rankovę ir kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tada kepimo rankovė perpjaunama, paprika apibarstoma sūriu ir dar paliekama kokioms 3-5 min. orkaitėje. Skanaus.
Komentarai