Kotletai pomidorų padaže
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 3 stiklinės | vanduo |
| 500 gramų | faršas |
| 0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 sauja | žalumynų |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į dubenį dėkite virtus ryžius, mėsą, įmuškite kiaušinį, berkite druskos pipirų, sudėkite trintą česnaką, smulkintus žalumynus ir išmaišykite. Iš masės formuokite kotletus ir juos apkepkite.
2.
Dubenyje užvirkite vandenį, supilkite grietinės ir pomidorų padažo mišinio, sudėkite apkeptą svogūną, berkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite apkeptus kotletus ir viską troškinkite apie 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Virtiniai su mėsa
-
Šašlykai gurmanams
-
Kotletukai su sūriu
-
Aštroki šašlykai
-
Jautienos kotletukai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Steikai
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kepta šoninė
-
Kepsniai su ananasais
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
Kotletai pomidorų padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Faršas,
500 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį dėkite virtus ryžius, mėsą, įmuškite kiaušinį, berkite druskos pipirų, sudėkite trintą česnaką, smulkintus žalumynus ir išmaišykite. Iš masės formuokite kotletus ir juos apkepkite.
Dubenyje užvirkite vandenį, supilkite grietinės ir pomidorų padažo mišinio, sudėkite apkeptą svogūną, berkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite apkeptus kotletus ir viską troškinkite apie 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
igoris
2016-10-23 14:50
Miltus suplak su kiausinplakiu saltame vandenyje,o paskui pilk i padaza, ir viskas ok!
-
Mantas
2016-10-11 18:06
uzberus miltu, iskart visi susoko. Nezinau, turbut kazka ne taip darau, atrodo ir po biski beriu, maisau, bet vistiek susoka :/
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
