800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištiena orkaitėje
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Kepti viščiukai
- Vištienos file kepsnys
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištiena pietums
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištienos sparneliai
- Vištiena su apelsinais
- Sojų marinatas vištienai
- Kotletai pomidorų padaže
- Šventinė višta
Labai paprasti koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.