Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.

Labai paprasti koldūnai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
3.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
4.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos kukuliai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Maltos vištienos kebabas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su čili
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Virta apkepinta vištiena
-
Šventiniai drebučiai
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena grietinėlės padaže
Labai paprasti koldūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...