Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.

Labai paprasti koldūnai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
3.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
4.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykas
-
Kepta šventinė žąsis
-
Antis, kepta aluje
-
Filiukai pataluose
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Kepta antis su obuoliais
-
Įdarytos paprikos
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos keksiukai
-
Troškinta vištiena
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištiena su grietinelės padažu
Labai paprasti koldūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...