800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena su persikais ir kariu
- Vištienos pilavas
- Virtinukai su vištiena
- Įdarytos paprikos
- Vištiena su kopūstais
- Kalakutienos guliašas
- "Girta vištiena"
- Vištiena ant druskos
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kepsneliai su slyvomis
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kepta kurapka
- Viščiukas tabaka
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Višta ispaniškai
- Aštri vištiena su bulvemis
Labai paprasti koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.