Vištienos krūtinėlė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | vištienos filė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
| 50 gramų | anakardžių riešutų |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | imbieras (šviežias, tarkuotas) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ant įkaitintos keptuvės su truputėliu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnaką ir imbierą, kepti keletą minučių pastoviai maišant.
2.
Vėliau sudėti vištienos filę, supjaustytą gabalėliais, maišant kepti apie 5-7 min., tada sudėti papriką supjaustytą juostelėmis ir riešutus.
3.
Kada paprika apkeps supilti sojos padažą, alyvuogių aliejų, viską gerai išmaišyti. Vištieną patiekti su ryžiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Kepenėlių blyneliai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Rūkytas kalakutas
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antienos file
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Kepta vištiena
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos sparneliai
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
Vištienos krūtinėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Anakardžių riešutai,
50 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Imbieras, šviežias, tarkuotas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant įkaitintos keptuvės su truputėliu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnaką ir imbierą, kepti keletą minučių pastoviai maišant.
Vėliau sudėti vištienos filę, supjaustytą gabalėliais, maišant kepti apie 5-7 min., tada sudėti papriką supjaustytą juostelėmis ir riešutus.
Kada paprika apkeps supilti sojos padažą, alyvuogių aliejų, viską gerai išmaišyti. Vištieną patiekti su ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
