
Saldžiarūgštė vištiena
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | vištiena (filė) |
2 pakeliai | ryžiai |
1 sauja | krakmolas (kukurūzų) |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius viriau paprastai, be priedų.
2.
Vištieną apvoliojau kukurūzų krakmole ir apkepiau keptuvėje, padažui pakepinau morkas, dėjau 3 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą cukraus ir šaukštą krakmolo, sumaišyto su pora šaukštų vandens.
3.
Apkepus morkoms, pilam pomidoru padažą, cukrų ir maišant supilam krakmolą. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena garų puode
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Viščiukas tabaka
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Saldžiarūgštė vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Ryžiai,
2 pakeliai -
Krakmolas, kukurūzų,
1 sauja -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius viriau paprastai, be priedų.
Vištieną apvoliojau kukurūzų krakmole ir apkepiau keptuvėje, padažui pakepinau morkas, dėjau 3 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą cukraus ir šaukštą krakmolo, sumaišyto su pora šaukštų vandens.
Apkepus morkoms, pilam pomidoru padažą, cukrų ir maišant supilam krakmolą. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai