Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | vištų sparneliai |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinos |
| 1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos pyragas
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištiena su rabarbarais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Anties šlaunelės
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Pasislėpęs paprikoje
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
