Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištų sparneliai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 valgomasis šaukštas | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos apkepas
- Kalakutiena su medumi
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Apelsinų marinate kepta višta
- Traškios vištienos juostelės
- Auksinės šlaunelės
- Makaronai su vištiena
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos apkepėlė
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kepta vištiena su daržovėmis
- "Girta vištiena"
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištienos ir baklažanų apkepas
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...