
Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištų sparneliai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 valgomasis šaukštas | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena meduje
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Prancūziški kotletai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena su abrikosais
-
Labai paprasti koldūnai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Viščiukas folijoje
-
Kalakutienos guliašas
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Grikių maltinukai su vištiena
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...