Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Ant grotelių kepta višta
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Gardžioji vištiena
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kotletukai su moliūgu
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta antienos file
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos užkepėlė
-
Troškinta vištiena kinietiškai
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...