Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Antis su grybų įdaru
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Traški vištiena
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Antis, kepta aluje
-
Troškinta vištiena
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos krūtinėlė
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Troškinys čenachinėse
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...