Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Traški vištiena
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su paprika po garų
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Traškūs vištos sparneliai
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...