Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
500 gramų vištienos filė
400 gramų briuselio kopūstai
500 mililitrų pienas
50 gramų sviestas
50 gramų kvietiniai miltai
150 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Užpilkite vištieną vandeniu ir virkite 20 minučių.
Briuselio kopūstus pavirkite 10-15 minučių.
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Iš lėto įmaišykite pieną. Įmaišykite prieskonių ir kaitinkite, kol užvirs.
Vištieną ir kopūstus įmaišykite į padažą. Sudėkite viską į kepimo indą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užpilkite vištieną vandeniu ir virkite 20 minučių.
Briuselio kopūstus pavirkite 10-15 minučių.
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Iš lėto įmaišykite pieną. Įmaišykite prieskonių ir kaitinkite, kol užvirs.
Vištieną ir kopūstus įmaišykite į padažą. Sudėkite viską į kepimo indą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


  • RIMA 2012-08-04 18:03

    reiks pabandyti ;-)


Daugiau receptų