Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
AUTORIUS:
Andrėja
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 kiauliena (šoninė)
1 valgomasis šaukštas pelerūnas (kietis) ( (šviežias ar džiovintas))
šiek tiek vištiena ((višta))
1 valgomasis šaukštas provanso žolelės
25 gramai sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
70 gramų konjakas
2 skiltelės česnakas (trintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Sviestą sumaišyti su pelerūnais, trintu česnaku, druska, pipirais ir provanso žolelėmis. Aptepti sviestu vištą ir kepti orkaitėje (maksimalioje temp.) apie 30 min. Tada ištraukite vištą ir atsargiai ją įdarykite šoninės griežinėliais ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Kepkite 40 minučių 180°C temp. orkaitėje. Prieš baigiant kepti vištai, apšlakstykite konjaku ir padidinkite temp. iki maksimalios.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą sumaišyti su pelerūnais, trintu česnaku, druska, pipirais ir provanso žolelėmis. Aptepti sviestu vištą ir kepti orkaitėje (maksimalioje temp.) apie 30 min. Tada ištraukite vištą ir atsargiai ją įdarykite šoninės griežinėliais ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Kepkite 40 minučių 180°C temp. orkaitėje. Prieš baigiant kepti vištai, apšlakstykite konjaku ir padidinkite temp. iki maksimalios.

Receptą atsiuntė Andrėja
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų