
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | vištiena (šlaunelės (be kaulo)) |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti)) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su apelsinais
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Višta vyne
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos pyragas
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Keri viščiukas
-
Šventiniai drebučiai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Morkų troškinys su vištiena
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo),
6 vienetai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Petražolės, džiovintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis -
Majonezas, česnakinis (šaukštai - nubraukti),
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai