Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 6 vienetai | vištiena (šlaunelės (be kaulo)) |
| 6 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (džiovintos) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti)) |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištiena su ryžiais
-
Traški vištiena
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepsneliai su grybais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kepta vištiena
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos keksiukai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo),
6 vienetai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Petražolės, džiovintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis -
Majonezas, česnakinis (šaukštai - nubraukti),
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai