Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.
Daniškai paruošta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (neaštrios) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
6 vienetai | vištiena (blauzelės) |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištiena ant grotelių
- Kijevo kotletai kitaip
- Auksinės šlaunelės
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištiena jogurto marinate
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos filė su grybų padažu
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištų sparneliai
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
Daniškai paruošta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Vynas, baltas,
100 mililitrų - Druska
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, neaštrios,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai, juodieji
-
Vištiena, blauzelės,
6 vienetai -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ina
2011-02-08 15:40
va jau sita tai butinai bandysiu,atrodo skaniai..
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...