Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.

Daniškai paruošta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (neaštrios) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
6 vienetai | vištiena (blauzelės) |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Gardžioji vištiena
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos kulšelės
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Citrininė višta
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Čeburėkai su vištienos faršu
Daniškai paruošta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Vynas, baltas,
100 mililitrų - Druska
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, neaštrios,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai, juodieji
-
Vištiena, blauzelės,
6 vienetai -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištos blauzdeles apibarstome prieskoniais, druska ir nuplikytais kmynais. Viską įtriname gerai į blauzdeles.
Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome. Marinuojame 24 val.
Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į 200° C orkaitę ir kepame 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ina
2011-02-08 15:40
va jau sita tai butinai bandysiu,atrodo skaniai..
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...