
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena (file) |
1 pakelis | sūris (mocarela) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (mėgiami) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
6 vienetai | pipirai |
šiek tiek | kadagio uogos (džiovintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
2.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
3.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Aštri vištiena
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena kinietiškai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištiena su grybais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
1 pakelis -
Prieskoniai, mėgiami,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
6 vienetai - Kadagio uogos, džiovintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai