
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena (file) |
1 pakelis | sūris (mocarela) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (mėgiami) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
6 vienetai | pipirai |
šiek tiek | kadagio uogos (džiovintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
2.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
3.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Aštri vištiena
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos troškinys
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištų sparneliai
-
Vištiena ant grotelių
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos pyragas
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Višta rankovėje
-
Vištiena su ryžiais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su baltuoju padažu
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
1 pakelis -
Prieskoniai, mėgiami,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
6 vienetai - Kadagio uogos, džiovintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai