
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena (file) |
1 pakelis | sūris (mocarela) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (mėgiami) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
6 vienetai | pipirai |
šiek tiek | kadagio uogos (džiovintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
2.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
3.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta višta su obuoliais
-
Šventinis kalakutas
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena garų puode
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su pupelemis
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
1 pakelis -
Prieskoniai, mėgiami,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
6 vienetai - Kadagio uogos, džiovintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai