Malta mėsa įdaryti obuoliai
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai obuoliai (didesni)
600 gramų vištiena (smulkinta)
200 gramų ryžiai (virti)
100 gramų džiovintų slyvų
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
2 vienetai svogūnai
6 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
1 pundelis krapai (arba petražolės, smulkinti)
2 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis prieskoniai (persilado)
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Smulkintą vištieną apkepti keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, pagardinti persilado prieskoniais, druska ir pipirais.
Į pravėsusią pakepintą mėsą sudėti išmirkytas susmulkintas slyvas, supilti grietinėlę, smulkintus žalumynus, virtus ryžius ir sūrį.
Viską gerai išmaišyti.
2.
Obuolių viršūnėles su koteliais nupjauti, vidų išskrobti ir susmulkinus sudėti į paruoštą mėsos masę.
3.
Į paruoštus obuolius pridėti mėsos įdaro, uždengti obuolio viršūnele ir sudėti į kepimo indą.
Pašauti į įkaitintą orkaitę 170 C ir kepti apie 20 minučių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Malta mėsa įdaryti obuoliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Smulkintą vištieną apkepti keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, pagardinti persilado prieskoniais, druska ir pipirais.
    Į pravėsusią pakepintą mėsą sudėti išmirkytas susmulkintas slyvas, supilti grietinėlę, smulkintus žalumynus, virtus ryžius ir sūrį.
    Viską gerai išmaišyti.

  2. Obuolių viršūnėles su koteliais nupjauti, vidų išskrobti ir susmulkinus sudėti į paruoštą mėsos masę.

  3. Į paruoštus obuolius pridėti mėsos įdaro, uždengti obuolio viršūnele ir sudėti į kepimo indą.
    Pašauti į įkaitintą orkaitę 170 C ir kepti apie 20 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų