![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Traškūs vištienos gabalėliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, berti prieskonius. Vištienos gabalėlius išvolioti miltuose, tuomet merkti į išplaktą kiaušinį, į džiūvėsėlius ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
2.
Tiekti su šviežių daržovių salotomis, skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta antiena
-
Gardžioji vištiena
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Višta ant alaus butelio
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena garų puode
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
Traškūs vištienos gabalėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Darius
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, berti prieskonius. Vištienos gabalėlius išvolioti miltuose, tuomet merkti į išplaktą kiaušinį, į džiūvėsėlius ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Tiekti su šviežių daržovių salotomis, skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...