
Traškūs vištienos gabalėliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, berti prieskonius. Vištienos gabalėlius išvolioti miltuose, tuomet merkti į išplaktą kiaušinį, į džiūvėsėlius ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
2.
Tiekti su šviežių daržovių salotomis, skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Įdarytos bandelės
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos file kepsnys
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepti viščiukai
Traškūs vištienos gabalėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Darius
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, berti prieskonius. Vištienos gabalėlius išvolioti miltuose, tuomet merkti į išplaktą kiaušinį, į džiūvėsėlius ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Tiekti su šviežių daržovių salotomis, skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...